Toepassing

Onze Chiqo-Deck producten zijn speciaal ontworpen voor terrassen, aanlegsteigers, balkons, tuinpaden, opritten en voor de afwerking van vijvers, bruggen, bloembakken en talloze andere oplossingen. Chiqo-Deck lijkt, ruikt en voelt hetzelfde als hout maar het heeft de houdbaarheid van kunststof.

Het blijkt dat de samenstelling van bamboe en gerecycled HDPE een erg sterk product oplevert met een minimale werking en dus uitermate geschikt voor toepassing buitenshuis.

Al onze jarenlange ervaring op het gebied van composiet vindt u terug in onze producten. Nieuwe innovaties zijn de extra brede planken van wel 25 cm en zijn uitermate geschikt voor het zwaarste gebruik.

Uiteraard zijn onze producten voorzien van een CE keurmerk. Onder de garantievoorwaarden vallen: versplintering, verrotting en termietschade. Kleurverandering na verloop van tijd valt niet onder de garantie.

Wanneer de producten geïnstalleerd zijn in een zeer vochtige omgeving, waar geen wind en zonlicht bij kan komen, kan er schimmelvorming optreden. Dit is uitsluitend aan de buiten zijde en dringt niet door naar de kern. Eventuele schimmelvorming heeft verder geen invloed op de sterkte van het product en is eenvoudig te verwijderen.

Garantievoorwaarden

Garantie op de door Chiqo  Deck B.V. geleverde goederen word slechts verleend gedurende 5 jaar na factuurdatum, indien en voor zover schriftelijk overeen gekomen en / of schriftelijk door Chiqo Deck B.V. is afgegeven. Hierbij word in het eerste jaar 100% vergoed in de vorm van het kosteloos leveren van nieuwe materialen. Het tweede jaar is dit 80%, het derde jaar 60%, het vierde jaar 40% en het vijfde jaar 20%.

De garantie wordt slechts verleend op eventuele fouten en/of defecten in de samenstelling van de door Chiqo deck B.V. geleverde materialen en producten en strekt zich slechts uit tot het kosteloos her-leveren van de ondeugdelijke goederen. De garantie vervalt indien de door Chiqo deck B.V. geleverde goederen onoordeelkundig zijn behandeld en/of verwerkt.